2013 m. kovo 13 d., trečiadienis

Krepšeliai su vaisiais

Tiesiog beprootikšai skanūs, kvapnūs, lengvi, pavasariški pyragėliai :)


Tešlai reikės:
100 gr. sviesto
100 gr. cukraus
200 gr. miltų
1 kiaušinis

Sviestą išsukti su cukrum, įmušti kiaušinį, suberti miltus, užminkyti tešlą ir padėti pusvalandžiui į šaldymo kamerą.

Įdarui:
1 kiaušinis
200 gr. varškės
citrinos žievelė
šaukštas cukraus pudros

Papuošimui:
Pusė pakelio citrinos skonio želė
vaisiai, uogos

Tešlą išformuoti per formeles ar vieną didelę formą maždaug 0.5-1 cm. storiu. Subadyti šakute ir dėti į įkaitintą 200 C orkaitę 10 min. Į kiekvieną formelę dėti po šaukštą varškės masės ir dar kepti 10-15 min.
Išimti tartaletes ir gerai atvėsinti.
Puošti pasirinktomis uogomis, vaisiais. Aplaistant šaukštu pasiruošta želė, kad vaisiai prikibtų.

Štai ir viskas :) Paprasta kaip du kart du, o skanu kaip plius begalybė kart plius begalybė :D


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą